Home » » Adobe Photoshop CS6 v13.0.1 Final - Full

Adobe Photoshop CS6 v13.0.1 Final - Full

Adobe Photoshop CS6 v13.0.1 Final - Full


Adobe Photoshop CS6 v13.0.1 Final - Full

Profesyonel Fotoğraf Düzenleme Programı
Adobe Photoshop CS6 kullanıma sunuldu. Pek çok yenilikle karşımıza gelen program özellikle geliştirdiği video editörüyle dikkat çekti.

En profesyonel resim düzenleme aracı olarak tanıdığımız Adobe Photoshop, yeni sürümü CS6 ile beraber video düzenleme araçlarını çeşitlendirdi ve geliştirdi. Kısacası bu sürüm video projesi hazırlayanların kalbini çalmayı hedefliyor. Video bölümüne video geçişleri, filtreler, ton ayarlamaları, ton tipi ve animasyonlar gibi yenilikler var. Bu yenilikler tek bir programdan ayrılmadan hem fotoğraf hem de video düzenlemesi yapabilmek için getirildi. 

Performans geliştirmelerinin öne çıktığı CS6 bu sürümde kullandığı "Mercury" grafik motoruyla daha hızlı ve akıcı bir çalışma ortamı yaratmanın peşinde. En çok kullanılan Photoshop araçları bu yeni grafik motoruyla yeniden tasarlandı ve ortaya daha yüksek bir performans çıktı. Bu sürümde "Patch" aracındaki gelişmeler ilgi çekici türden olacağa benziyor. Programı deneyeceklerin ilk test edecekleri araç kesinlikle "Patch" aracı olmalı.

Kurulum

1-"Adobe CS6" klasörüne girin ve Set-up.exe'yi açın.
2-Deneme sürümünü seçin ve bilgisayarınız 32bit'ise x32'yi 64bit ise x64'ü seçin(İkisini de seçmeyin.Hangisi ise onu seçin)
3-İnstall deyin ve abode kimliğinizi girin veya yoksa yeni oluşturun.
4-Kurulumdan sonra programı açmayın.
5-indirdiğiniz rarlı carack dosyasının içindeki "Cracked dll" klasörünün içinden işletim sisteminizin olduğu klasöre gidin ve "amtlib.dll"'yi kopyalayın.Sonra programı kurduğunuz dizine girin ve oraya yapıştırın.
6-Sürüm 13.0.1'e güncellemek için "Photoshop_CS6_13_0_1_update" klasörü içindeki "AdobePatchInstaller.exe"'yi çalıştırın ve kurun.
Adobe Photoshop CS6 v13.0.1 Final - Full
Adobe Photoshop CS6 v13.0.1 Final - Full
Adobe Photoshop CS6 v13.0.1 Final - Crack
Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder